Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

VI HAR ET RYDDESALG OM DAGEN, SÅ OM DU ØNSKER Å BESTILLE ET SMYKKE SEND EN EPOST TIL: e-post@bergtatt-as.no, DA FÅR DU GREIE PÅ PRIS OG OM VI HAR IGJEN ØNSKET MODELL PÅ LAGER (INGEN BYTTERETT PÅ TILBUDSVARER) OBS! GJELDER IKKE BUNAD OG STAKKESØLVET. 

70003 FlittigLise

1.200

Oksidert sølvring med stener.

Varenr. 70003 "FlittigLise" er en liten blomstereng du kan ha på fingeren din gjennom hele året! :) Mål "pynt": 14,4 m.m. x 19,3 m.m. Mål ringskinne: 7 m.m. bred. Ringene er bestillingsvare, da jeg lager dem etter ditt ringmål. Ringen lages i str. 52 -60, skal du ha større eller mindre enn dette må du ta kontakt på forhånd for å sjekke at dette er mulig med den aktuelle ringmodellen.
Ringen kan du få i uendelig mange fargekombinasjoner - husk å oppgi din ringstørrelse (målt hos gullsmeden) og fargekombinasjon pr.mail når du bestiller.


Fargekombinasjonene på bildet er som følger fra venstre: nr.1, Mørkblå, lysblå og turkis i den minste stenen. Nr.2, Mørkrosa, lysrosa og lysrosa i den minste stenen. Nr.3, champagne, mørkbrun og gyllen i den minste stenen. Nr.4, Mørkgrønn, lysgrønn og lysgrønn i den minste stenen. Men, som sagt, det er mulig å få helt andre fargekombinasjoner enn det som er vist på bildet også!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn