Om oss

BLI BERGTATT - LIVET ER ET EVENTYR!

I 2004 startet jeg (Anne Wiker Naas, utdannet gullsmed og aldri angret på det!)Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S. Drømmen og visjonen var å la kreativiteten få fritt spillerom og å lage annerledes og personlige sølvsmykker. Jeg tenkte at om jeg får lage smykker etter hva som interesserer, inspirerer og betyr noe for meg personlig, vil dette skinne gjennom i produktene.Jeg har alltid hatt interesse av å lese om historie, mytologi og svunne tider. I tillegg så er det mye kreativitet som blomstrer i en god latter og folkene du møter i hverdagen!

I 2006 var jeg så heldig å bli mamma for første gang, men da trengte jeg jo noen som kunne drive sølvsmia for meg. Da tråkket den nybakte bestemoren til, og flyttet til Noresund for å drive Bergtatt i 1 år. Mamma heter Lise Wiker og tok utdanning som filigransarbeider(bunadsølv)som 44 åring, etter å ha jobbet flere år som ansatt i et annet smykkeproduksjons- firma. Mamma fortsatte og jobbe på Bergtatt i noen år til, og enda et barnebarn har kommet til - men pr. i dag er jeg alene om design og smykkeproduksjon! Men er så heldig å ha ei tante som hjelper meg i helger og ferier med å passe smia.

Bergtuttene liker å tenke på smia si som en "godtebutikk" for prinsesser i alle aldre, men vi har også litt for froskeprinser, sauebønder og grisegutter...

VELKOMMEN TIL VÅR EVENTYRLIGE VERDEN!

BERGTUTTENE ANNE OG LISE
BERGTUTTENE ANNE OG LISE
MEG...
MEG...
MAMMA...
MAMMA...
AMBOLT OG HAMMER
AMBOLT OG HAMMER
DIV. VERKTØY
DIV. VERKTØY
FINSTASEN...
FINSTASEN...
FLITTIGLISE BÅDE / OG
FLITTIGLISE BÅDE / OG
FROSKEPRINSEN
FROSKEPRINSEN
ØNSKEKVIST
ØNSKEKVIST
PRINSESSE FIVRIL
PRINSESSE FIVRIL
HULDRAS HÅP
HULDRAS HÅP