Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du vil bestille. Vi tar kontakt så snart som mulig med beskjed om vi har varen på lager og betalingsinformasjon. obs!obs! bunad og stakkesølv er ikke på "flyttesalg"!!!

10005Blnk/Aquv. Tosidig anheng "Vickan med Perle"

950475

OBS! DET MEDFØLGER IKKE SMYKKEESKER TIL LØSE ANHENG SOMER PÅ FLYTTESALG. OM DU ØNSKER ESKE TIL ANHENGET KAN DET BESTILLES ØVERST PÅ SIDEN.

INGEN BYTTERETT PÅ  TILBUDSVARER.

Vickan tosidig anheng med lyseblå og blanke stener med perle er et virkelig flott sølvsmykke med mange variasjons muligheter! Anhenget er tosidig og like fint på begge sider. Bildene over viser for og bakside på anhenget, hvor det er festet stener med forskjellig farger slik at du har to anheng i ett! Anhenget passer på både tynne kjeder og på ringlåskjede.Mål anheng: 1,33cm x 5,1cm.

  

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn