Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OBS! DET ER FERIETID I UKE 28,29 OG 30 - DET BETYR AT DET IKKE BLIR SENDT VARER FRA NETTBUTIKKEN I DISSE UKENE. VI SENDER VARER SOM ER BESTILT I DETTE TIDSROMMET FORTLØPENDE ETTER FERIEN.

HVIS DU IKKE FÅR TIL Å BETALE GJENNOM PAYPAL, SÅ SEND OSS BESTILLINGEN DIN SOM EN VANLIG EPOST TIL: e-post@bergtatt-as.no

Bli Bergtatt!

BLI BERGTATT - LIVET ER ET EVENTYR!

I 2004 startet jeg (Anne Wiker Naas)Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S. Drømmen og visjonen var å la kreativiteten få fritt spillerom og å lage annerledes og personlige sølvsmykker.Jeg tenkte at om jeg får lage smykker etter hva som interesserer, inspirerer og betyr noe for meg personlig, vil dette skinne gjennom i produktene.

Jeg elsker folkedrakt og sølvtradisjonen vår, kostymedramaer, ungene mine, mytologi og historie, heavy metal, natur m.m. (ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen...) Mulig du finner noe av dette igjen i sjelen jeg legger i smykkene? Og kanskje jeg treffer akkurat noe i DEG og du kjenner deg igjen i det samme? Bli Bergtatt da vel...


bilde

Meg en vanlig dag på jobben...

bilde

MEG...

bilde

Lunsjpause...

bilde

DIV. VERKTØY

bilde

FINSTASEN...

 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn