Hopp til innhold

Personvernerklæring

EU har innført nye personvernregler (GDPR). Her kan du lese mer om hvordan Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S bruker våre innsamlede opplysninger.

Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S formål med å samle inn personopplysninger.

 

Formålet med innsamling av personopplysninger er kun for å yte den service du har bedt om. Dette gjelder svare på henvendelser, sende ut ditt bestilte smykke, ta betalt for smykket og innhente statistikk via Google analytics, bygge generell informasjon om kjøpstrender og sosiale medier.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

Hvilke opplysninger samler Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S inn

Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette gjøres igjennom din registrering ved handel i vår nettbutikk.

Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S benytter ikke dine dataopplysninger til annet enn å kunne effektuere din handel på en korrekt og tilfredsstillende måte.

Når du handler i gjennom nettbutikken mottar Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S informasjon om handlet beløp, produkter, dato/tidspunkt, navn, adresse, telefonnummer. Produktopplysninger brukes kun til å kunne gjennomføre produksjon av din vare korrekt. Navn, adresse og telefonnummer brukes til å kunne sende vare til rett adresse med sporing. Dine opplysninger ivaretas på sikker måte og tilstrekkelig lenge for å ivareta kjøpsloven.

Nettbutikken lagrer informasjonskapsler 

Hvordan bruker Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S dine opplysninger

Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S og Bergtatt sine tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom netthandel, for at disse skal kunne oppfylle sine avtaler med deg.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

Hvem deler Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger kan deles med Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S sine tjenesteleverandører. Eksempler er utvikling av digitale tjenester hos Mekke Media. Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Da er Bergtatt Gull og Sølvsie A/S sin tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Kundeservice utføres i Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S. Andre selskaper som behandler data er: Google Analytics, Mekke Media, Pay Pal. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S i henhold til databehandleravtaler med Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

Sikkerhet

Nettstedet benytter SSI-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-rating, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere driftes hos driftspartner der det gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak. Det er flere nivåer av tilgangskontroll i løsningsarkitekturen. Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S medarbeidere har tilgang til ordrer og behandling av disse.

 

Statistikk

Alle besøk på Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S etterlater elektroniske spor. Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på Bergtatt sine nettsider og Bergtatt sine sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp.

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Opplysningene er kun brukt til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre tjenestene på nettsiden

Sosiale Medier

Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

 

Endringer

Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på bergtatt-as.no

Informasjon om andre endringer vil bli gitt på bergtatt-as.no

Dine rettigheter

Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med e-post@bergtatt-as.no 

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til e-post@bergtatt-as.no og merke den med "Personopplysninger".

Du kan klage på hvordan Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S behandler dine opplysninger til:

Datatilsynet
e-post: postkasse@datatilsynet.no
telefon: 22 39 69 00

Share on Facebook

Personvernerklæring