Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

Kjøpsbetingelser

Etter angrerettloven kan forbruker gå fra avtalen/bestillingen innen 14 dager. Retur av varen / fraktomkostninger dekkes av kjøper, og skjer etter avtale/etter å ha gitt beskjed til selger. Varen må behandles forsiktig og leveres tilbake i samme stand som da du mottok den. Blir varen skadd eller ødelagt pga. forsømmelse fra din side, risikerer du å miste angreretten.

Leveringstid

Så sant jeg har varen på lager, blir den sendt med posten ved første mulighet etter mottatt bestilling, dvs. at smykkene som regel blir sendt med postgangen en dag eller to etter mottat bestilling. En sjelden gang kan det hende at vi går tom for produktet før vi har rukket å justere beholdningen i nettbutikken under LAGERFØRTE SMYKKER, så om det er et smykke som skal gis bort eller brukes i en spesiell anledning kan det være lurt å ta kontakt på forhånd for å få bekreftelse på at varen kan sendes snarest.
Varer som står oppført som BESTILLINGSVARE blir produsert fortløpende, men kan ha en ventetid på ca. 2-3måneder, da vi produserer smykkene våre selv og det er et møysommelig arbeid. Skal du ha bunadsølv til en konfirmant er det lurt å bestille så fort som mulig, da det ofte er ekstra trykk etter disse tingene på våren, og da kan det være lenger produksjonstid også.


Frakt

Det blir lagt til et frakt og ekspedisjonsgebyr i kassen i nettbutikken på kr. 75.

Betaling

Når du har sendt en tilbudsforespørsel gjennom nettbutikken, eller en mail direkte til oss om hva du ønsker å bestille, vil du innen kort tid motta en mail hvor vi etterspør adresse og  mobiltelefonnummer. Vi vil da sende deg en betalingslenke pr.sms. som du åpner og betaler med ønsket bankkort.
Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn