Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Obs! Det blir ikke sendt ut varer i uke 27-31, men fortsatt mulig å legge inn tilbudsforespørsel som blir ekspedert i prioritert rekkefølge etter ferien.

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

10027 Godhjertet

580290

OBS! DET MEDFØLGER IKKE SMYKKEESKER TIL LØSE ANHENG SOM ER PÅ FLYTTESALG. OM DU ØNSKER SMYKKEESKE TIL ANHENGET, KAN DET BESTILLES ØVERST PÅ SIDEN.

INGEN BYTTERETT PÅ TILBUDSVARER.

20037 GodHjertet er et tosidig anheng som er genialt til ringlåskjede. Kommer i forskjelige fargekombinasjoner,- send oss forespørsel om du ønsker en spesifikk fargekombo. Anhenget har mål: 2,6cmx3,35cm. Bildene under illustrerer forside og bakside på anhenget - to i en. Passer fint påringlåskjede eller tynnere kjeder også.

  

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn