Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Obs! Det blir ikke sendt ut varer i uke 27-31, men fortsatt mulig å legge inn tilbudsforespørsel som blir ekspedert i prioritert rekkefølge etter ferien.

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

20035 Blomekrans m/ perle

830

Norske smykker

20035 Blomekrans med perle er en vakker, evigvarende blomekrans du kan bære rundt halsen hele året. Lages i assorterte farger medfølgende et tynt sølvkjede på 42cm. (Trenger du et lengre kjede på 45 eller 50cm. i stedet, så opplys dette når du legger inn tilbudsforespørsel.) Om du ønsker noen spesifikke farger i stenene, i stedet for assorterte, så kan du også forespørre om dette, men vær da klar over at det kan være noe produksjonstid. 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn