Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Obs! Det blir ikke sendt ut varer i uke 27-31, men fortsatt mulig å legge inn tilbudsforespørsel som blir ekspedert i prioritert rekkefølge etter ferien.

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

20058 Livets Tre - På Den Grønne Gren

1.000

Norske Smykker / Sølvkjeder

varenr. 20058 LivetsTre- På Den Grønne Gren er et annerledes smykke med fine detaljer og symbolikk. Mål anheng: 1,73 x ca. 3,86 cm. ink. sten. Kjedet er av typen "rund anker" og er 42 cm. langt. Husk å angi hvilken sten du vil ha pr. mail når du bestiller. Se under for alternativer på sten. Stenen på det store bildet er en fasetert bergkrystall, men jeg har også fasetert Ametyst, fasetert Røykkvarts, Tigerøye, Turkis, Ferskvanns kulturperle, Onyks og Rosenkvarts.

 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn