Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

20083 JubileumsFest Kjede

1.200

Norsk design / Sølvkjede

20083 JubileumsFest kjede er designet i forbindelse med Bergtatts 15 års jubileum. Tanken er å smelte sammen tradisjon og nyskapende uttrykk,- akkurat sånn gullsmeden på Bergtatt liker det! Husk å angi fargeønske på cubic zirkon stenen om du ønsker noe annet en blank, og om du evnt heller ønsker filigranspynten i hvitt sølv i stedet for oksidert som på bildet. Hvis du ikke gir meg beskjed om noe annet, senderjeg det et smykke tilsvarende på bildet.

Mål Kjede: 2 m.m. ertekjede, ca 48 cm total lengde, men med ring til å feste låsen på også 43,5 cm. ( altså to muligheter på kjedet til å feste låsen, slik at du kan variere lengden selv). Mål Pynt: 2,2cm x 3 cm., 5 m.m.cubc zirkon sten.

  

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn