Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

VI HAR ET RYDDESALG OM DAGEN, SÅ OM DU ØNSKER Å BESTILLE ET SMYKKE SEND EN EPOST TIL: e-post@bergtatt-as.no, DA FÅR DU GREIE PÅ PRIS OG OM VI HAR IGJEN ØNSKET MODELL PÅ LAGER (INGEN BYTTERETT PÅ TILBUDSVARER) OBS! GJELDER IKKE BUNAD OG STAKKESØLVET. 

609 Storbonden Klokkeband

4.500

Bunadsølv / Bunadsølv til herrebunad

609 Storbonden Klokkeband er en flott "sølje" til å henge i klokkelenken, på vesten til en herrebunad. Dette er en kopi av et gammelt klokkeband. Jeg har loddet fast en karabin øverst slik at pynten kan lett tas av og på de fleste klokkelenker - gamle som nye! (så har du feks arvet et gammelt lommeur med lenke, er det ingen ting i veien for å bruke dette sammen med Storbonden) Mål:4,2 cm. på det bredeste, lengde:14,4 cm. Mulig du synes dette virker stort, men den gjør seg veldig godt på vesten! Se på bildene under for bruk/inspirasjon...(har sett på gamle bilder at noen av klokkebandene var betydelig lenger enn dette også...!) ;)

   

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn