Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

620 Eldbjørg sølje med heng og løv

5.100

Bunadsølv 

620 Eldbjørg med skåler og heng er ei sølje på 6,8 x 8,3 cm. inkludert hengene. Husk å angi fargeønskene dine på små og store stener, om du vil ha noe annet enn vist på det store bildet (her vist med røde store og grønne små stener), dette gjør du pr. mail når du vil bestille. Om du bare skriver hva du vil ha på de store stenene, setter jeg inn en farge jeg synes passer på de små. :) Du kan selvsagt få sølja med vanlige sølvskåler også! Bunadsølv er bestillingsvare og du må regne ca. 2-3 mnd. produksjonstid. Om det haster, så ta kontakt pr. mail, kanskje jeg har akkurat din sølje liggende på lager.

  

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn