Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Obs! Det blir ikke sendt ut varer i uke 27-31, men fortsatt mulig å legge inn tilbudsforespørsel som blir ekspedert i prioritert rekkefølge etter ferien.

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

622 Eldbjørg enkel

3.100

Bunadsølv / Sølje med stener

622 Eldbjørg er ei sølje med en dia. på 5,9 cm. Husk å angi ditt fargeønske på de store og alle de små stenene. Dette gjør du når du sender tilbudsforespørselen eller pr. mail. Om du bare skriver hva du vil ha på de store stenene vil jeg sette inn stener jeg synes passer på de små... :) Bunadsølv er bestillingsvare og du må bergene ca. 2-3 mnd. produksjonstid. Om det haster, så ta kontakt pr. mail, kanskje jeg har akkurat din sølje liggende på lager.

 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn