Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Obs! Det blir ikke sendt ut varer i uke 27-31, men fortsatt mulig å legge inn tilbudsforespørsel som blir ekspedert i prioritert rekkefølge etter ferien.

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

644 Odelsjenta Bringesølje forgylte løv

6.930

Bunadsølv / Sølje med stener

 

Nr. 644 Odelsjenta Bringesølje er en vakker sølje med stener, forgylte løv og sølvheng. Sølja måler ca. 7cm. x 8,5cm. ink. løvene/hengene. Odelsjenta har "hvit" sølvbunn med oksidert heng med stener, festet til bunnen. De forgylte store løvene har en dia. på 16m.m. og kopi av et gammelt sølvheng hengende under seg.

Du kan selv velge farge på stenene. Vi har et stort utvalg, så send oss ditt fargeønske når du legger inn tilbudsforespørsel eller send oss en mail. Det er bestillingstid på søljen så det kan gå 2-3 måneder før jeg har den ferdig, så vær ute i god tid!

 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn