Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

70004 Ring med åttebladsrose

850

Bunadsølv / Norske Smykker

Ring med åttebladsrose er fin til både fest og hverdags!

Mål pynt: dia. 9,3cm. Mål ringskinne: bredde 0,7 cm. Ringene er bestillingsvare, da det er så mange forskjellige str., men har jeg din størrelse på lager sender jeg ved første mulighet. Ringen lages i str. 52 -60, skal du ha større eller mindre enn dette må du ta kontakt på forhånd for å sjekke at dette er mulig med den aktuelle ringmodellen. HUSK Å ANGI RINGSTØRRELSE OG FARGE PÅ STEN pr. mail når du vil bestille. 

Ringen på det øverste bildet er vist med Mørkerød (øverst),Mørkerosa/Fuchsia(nedesrt til venstre), Mørkeblå (midten) og gyllen (nederst til høyre) swarovskikrystaller. Dette er bare eksempler,-jeg har mange andre farger også, så bare kom med ditt ønske!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn